Bio


Voice-Over   

Niels Croiset is een professionele voice-over stem. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het inspreken van radio- en tv-commercials in studio’s door het hele land. Ook spreekt hij regelmatig teksten in voor bedrijfsfilms, in-store, e-learning en websites, maar ook tekenfilms en live-actionfilms.

 

Hij heeft zijn stem verleend voor merken en bedrijven als:

Becel, Nesquik, KLM, Expedia, Phillips, Nivea, Head & Shoulders, Master Card, Parship.nl, Wella, Marktplaats, SZW, Villa Arena, Adidas, Ernst & Young, Thuisbezorgd.nl, Brinta, Telfort, Lotto,

en vele andere...Thuis Studio

Niels Croiset is in het bezit van een professionele geluidstudio in huis.

Hierdoor kan hij projecten en opdrachten thuis opnemen en zodoende ook snel en efficiënt leveren. De studiomicrofoon die hij gebruikt is een grootmembraan

Neumann TLM 103.


Het is mogelijk om binnen 24 uur een opdracht klaar te hebben. Dit is inclusief het eventueel monteren en bewerken van het project en inclusief een correctieronde. Ook kun je vrijblijvend een demo aan te vragen. Indien u gebruik wil maken van een eigen studio kan dat natuurlijk ook. Niels komt graag naar u toe en kan ook adviseren in uw keuze van een professionele geluidsstudio.

 

Voor boekingen, voorwaarden, tarieven of voor meer informatie, stuur een e-mail

Of bel naar 06 28659589.O jee, we zijn de melk vergeten!   


In 1984 sprak Niels Croiset  zijn eerste tv-commercial in. Hij was toen 10 jaar oud. Het was een commercial voor Nesquik, alwaar hij een Zweeds jongetje moest nasynchroniseren met de legendarische zin:

 

“O jee, we zijn de melk vergeten!”.


Op 11 jarige leeftijd werd hijgevraagd om de hoofdrol in te spreken voor de tekenfilm Trapito en niet lang daarna werd hij één van de vaste stemmen in de tekenfilmserie De Gummiberen van Walt Disney.