Trainingsacteur

Niels Croiset is een toegewijde trainingsacteur met een rijke acteer ervaring en opgeleid aan de Amsterdamse Toneelschool. Momenteel is hij in opleiding bij WWLA om zijn bekwaamheid in het trainingsacteren naar een hoger niveau te tillen, een opleiding die staat voor innovatie en creativiteit in professionele ontwikkeling van het trainingsvak. Na zijn afstuderen aan de Amsterdamse Toneelschool in 2000 heeft hij een indrukwekkende loopbaan opgebouwd, waarin hij zijn vaardigheden voortdurend verfijnt en uitbreidt.

In zijn rol als trainingsacteur is Niels toegewijd aan het creëren van realistische en boeiende leerervaringen. Hij heeft een breed scala aan trainingen verzorgd, van rollenspelen voor managementtrainingen tot het versterken van communicatievaardigheden bij het conservatorium van Rotterdam (Codarts) en het bevorderen van leiderschapskwaliteiten. Zijn doel is om deelnemers te inspireren tot het bereiken van hun volledige potentieel door middel van praktisch en ervaringsgericht leren.

Niels is een fervent voorstander van ervaringsleren en de significante invloed die het kan hebben op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met een rijke achtergrond in professioneel acteren en een aangeboren talent om zich aan te passen aan diverse rollen, voegt hij een dynamische en authentieke dimensie toe aan elk trainingsprogramma.

Voor meer informatie over hoe Niels trainingsinitiatieven kan verrijken of voor vragen over zijn aanpak, kunt u gerust contact opnemen. Niels ziet uit naar de samenwerking en is enthousiast over het mogelijk maken van waardevolle leerervaringen.

Bezoek WWLA voor meer informatie over de opleiding waar Niels zijn vaardigheden verder ontwikkelt.